РЕЗЕРВИРАЙТЕ
18
May, 2022
19
May, 2022
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Възрастни
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
деца

Ресторант

За ценителите на качеството!

Ресторант GRAND HARMONY

Ресторант Хармония се намира в град Силистра на ул.Петър Мутафчиев №78, в близост до градската болница /на 100м от МБАЛ Силистра. Създаден е от AYCHO BAND, за ценителите на качеството! Официално открит на 09.11.2018г. Работи целогодишно. Фоайето на ресторанта е изключително, впечатляващо със своите луксозни барокови мебели и антично пиано от XIXв. Предразполага за незабравима фотосесия. Потопете се в уютната атмосфера на GRAND HARMONY и се насладете на перфектно обслужване, докато опитвате неустоими кулинарни изкушения, поднесени в унисон с любимото ви питие.

[metaslider id="10323"]
[metaslider id="10301"]

Неустоими кулинарни предложения

В Ресторант Хармония предлагаме уникално вкусно обедно меню, по домашни рецепти. Поднасяме Ви го с неограничено количество безплатни разядки, домашни хлебчета и кана минерална вода. Работим само с качествени и винаги пресни продукти. Всички ястия се приготвят намомента в нашата уникална кухня,и се сервират винаги топли!
В делничните дни може да вечеряте при нас, с вашето семейство или приятели, на
тиха и уютна музика.

Събития

Ресторант Гранд Хармони е с капацитет от 300 места и е идеалното място за специални поводи, като сватби, юбилеи , балове, рождени дни и др. По Ваше желание, може да украсим, вашето събитие с невероятен декор, като материите и цветята, с които работим са луксозни и с високо качество!

[metaslider id="10367"]