РЕЗЕРВИРАЙТЕ
18
May, 2022
19
May, 2022
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Възрастни
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
деца

Галерия

Хотел Grand Harmony

GRAND HARMONY е хотел в Силистра . Той разполага с 8 стай и 2 VIP апартамента. Гарантирано място за почивка!

Ресторант Grand Harmony

Ресторант GRAND HARMONY се намира в град Силистра на ул.Петър Мутафчиев №78, в близост до градската болница /на 100м от МБАЛ Силистра/. Създаден е от AYCHO BAND, за ценителите на качеството! Официално открит на 09.11.2018г. Работи целогодишно. Фоайето на ресторанта е изключително впечатляващо със своите луксозни барокови мебели и антично пиано от XIXв.  Предразполага за незабравима фотосесия. Потопете се в уютната атмосфера на GRAND HARMONY и се насладете на перфектно обслужване, докато опитвате неустоими кулинарни изкушения,поднесени в унисон с любимото ви питие.

Градина

В топлите месеци от годината, посрещаме нашите гости в красивата ни лятна градин , където отново залагаме на перфектно обслужване, в тиха и спокойна обстановка. Лятната ни кухня е открита и сами може да видите, как се приготвят любимите ви ястия. И тук предлагаме обедно меню, супер експресно, поднесено с неограничено количество безплатни разядки, пърленки BBQ и кана минерална вода. Освен другите ни предложения в основното меню, тук предлагаме и неустоими изкушения на BBQ & GRILL. Градината е подходяща за празнуване на детски рожденни дни,юбилеи, срещи на випуски и др. Само при нас може да се насладите на известния в Истанбул, айрян с пяна от специална машина. И на много други интересни предложения!

Събития

Ресторанта е с капацитет от 300 места и е идеалното място за специални поводи,като сватби, юбилеи, балове, рождени дни и др. По Ваше желание, може да украсим, вашето събитие с невероятен декор,като материите и цветята,с които работим са луксозни и с високо качество!